Termografering

Drammen, Lier, Mjøndalen, Hokksund, Asker, Bærum omegn.

Hvorfor man bør foreta termografering av sikringsskap

Forebygg brann med termografering

Unngå brann, driftsstans og uforutsette hendelser – NK Elektriske utfører termografering av sikringsskap og internkontroller for bedrifter i Buskerud og omegn. Termografi forebygger brann og uønsket driftsstans.

Termografi brukes for å se temperaturforskjeller på objekter. Hvis termograføren besitter kompetanse innenfor området man termograferer kan termobildene fortelle mye. Det finnes i dag mange typer termokamera på markedet. Ikke alt utstyr egner seg like godt.

 

Det beste utstyret

NK Elektriske tilbyr termografering av el-tavler og sikringsskap. Vi har Nemko og DNV sertifiserte termografører. Vi benytter oss av de beste termokamera med høy nok oppløsning til å oppdage små feil som kan utvikle seg til store katastrofer. Når vi fører rapporter fra kontrollen, får oppdragsgiver dokumentasjon med bilder som klassifiserer eventuelle avvik og anbefaler tiltak for utbedring.

NK Elektriske har god erfaring med termografering av elektriske anlegg og har mange fornøyde kunder som har oppdaget avvik før det har gått for langt. Mange oppdragsgivere foretar termografering av sikringsskap hvert år.

Bilder av termografering

Bestill Termografering